İsim:

Email: *

Mesaj: *

İsim:

Email: *

Mesaj: *

23 Şubat 2012 Perşembe

Yanlış ve Bence Komik İnanışlar :)

Aşağıda ve yukarıda
Bunu sadece güney yönüne bakarak yapabilirsiniz. Eğer bebeği yukarıda taşıyorsanız, pembe kıyafetler hazırlayın. Eğer göbeğiz aşağıdaysa siz bir oğlan çocuğuna hamilesiniz.
 
Kalp atışı
Muayeneye gittiğinizde doppler’da bebeğin kalp atışlarını dinlerken doktorunuza kalp atış hızını sorun. Efsanelere göre dakikada 140 üzeri kalp atışı kız çocuğuna, 140 altında kalp atışı ise erkek çocuğuna işaret ediyor.
 
Tatlı ya da ekşi
Her özel günde dondurmaya mı aşeriyorsunuz? Bazı kişiler bunun anlamını, bebeğin kız olduğuna yoruyor. Tuzlu ya da ekşi bir şeyler yemek istiyorsanız o zaman da bebeğin erkek olacağını iddia ediyorlar.
 
Çin doğum tablosu
Eski çağlara ait bu yönteme göre hamile kaldığınız yaş ve ay, bebeğin cinsiyetini belirliyor. İnternette Çin doğum tablosu diye aratırsanız karşınıza bir tablo çıkacaktır. Deneyin! 
 
Tuvalet zamanı!
İdrarınızı bir kaba yapın bunu doğum öncesi randevularda daha önce yapmıştınız zaten, yabancı değilsiniz değil mi? Bir çorba kaşığı kadar lavabo açıcıyı idrarınıza karıştırın ve meydana çıkan renge bakın. Yeşil, kız bebek, mavi ise erkek demek.
 
Tek ya da çift
Maya efsanelerine göre bebeğin cinsiyetini annenin hamile kalma yaşı ve yılı belirler. Eğer bunların her ikiside, yani annenin hamile kalma yaşı da hamile kaldığı yıl da çiftse bebek kız olur. Biri çift diğeri tekse bebek erkektir.
 
Anahtar saklama
Bunu sizin için bir arkadaşınız denemeli. Hamile arkadaşınızın bulunduğu ortamda onun önüne bir anahtar koyun. Eğer anahtarı alt bölümünden tutarsa kız, üst bölümünden tutarsa oğlu olacak demektir. Müjdeyi verebilirsiniz.
 
Duygularınız
Eğer çılgınca patlamalar yaşıyorsanız nedeni kız bebeğinizdir. Kızların annelerinin güzelliğini alıp götürdüğüne inanılır. Bundan dolayı sinirlerinizin bozulması doğal değil mi? Merak etmeyin, siz hep güzelsiniz.
 
Yüzüklerin bebeği 
Alyansınızı hareket ettirin. Hala yapabiliyor musunuz? Onu bir ipin ucuna bağlayın. Bel hizanızdan yukarıya asın. Eğer daire çiziyorsa gelecekte bir oğlunuz olacak demektir.
 
Kusuyor musunuz?
İlk 3 aylık dönemde çok ama çok mideniz bulanıyor. İşaretler kızınız olacağını söylüyor. Sabah bulantıları erkek çocuklarında çok olmaz. 

1 yorum:

  1. Bu yorumların hepsine göre; erkek olması lazım bebeğimizin: ) Acaba birkaç doktora daha mı gitsek:)))

    YanıtlaSil