İsim:

Email: *

Mesaj: *

İsim:

Email: *

Mesaj: *

23 Şubat 2012 Perşembe

10. Hafta

10. Hafta
Bitmeyen Mide Bulantıları...

Biraz geç başlamış olabilirim yazmaya, ama bence tam zamanı aslında. Çünkü artık kendimin, içimdeki miniğin farkına vardığım dönemler. Bi silkelenip, noluo be azıcık özüne dön diyesim geldi kendime: )
Bu hafta incir kadar olmuşuz, ayaklar ve parmaklar birbirinden ayrışıp, diş etlerimiz oluşmaya başlamııııış, bi de hıçkırıoruz çünkü bi diyaframımız var, kıh kıh: )
Herşey yolunda, az yorulmak, yemek yapmamak (yapamamak), haftasonu uyanır uyanmaz kızarmış ekmek kokulu hazır missss kahvaltıya oturmak, bol bol uyumak, yatağın sevdiğin yanına geçmenin hazzıııı: )) (!) Bunların dışında birazcık tatsız şeyler de yok değil: ( parfume bulanmadan adım atmayan ben.. artık stick bile kullanamamak, güzelim zeytinyağlı dolmaları, yemyeşil mis sebzeleri yiyememek, normalde koku manyağıyken artık etraftaki tüm pıspıslayan şeyleri  yok etme isteği  ve dahası..
Bu dönemde bence insanların gebelik geçmişini de kurcalamamak lazım, çünkü “ bulantı nedir bilmiyorum, hiç midem bulanmadı” diyenlerden nefret ediyor olabilirsiniz: )kendilerine uçasım var! Ha bi de doktor hikayeleri,  “aaa sana şunu mu dedi, benimki böle diodu hmm” diyerek yüz buruşturan moral bozucu tipler: ) Halbuki güzel öneriler ver, pozitif şeylerden bahset di mii, mutsuz zamanlarını niye bulaştırıosun: ) Ben hevesleniorum mesela, çevremdeki bebiş düşünen kişilere destek olurum, hani bu blog sayesinde bile faydam olur diye...Önceden bunları gözlemlemiş ve hazırlıklı olursanız gerçekten hiç keyfiniz kaçmıyor;)
Herkese yeni sıfatlar katan minik mucizenin keyfini yaşamak lazım, daha şimdiden gelen minik minik hediyeleri çok sevimliii, bi de bi sürü kardeşi olacak etrafta çok keyifli.  En son hamile kalmanın da avantajları bi dolu: ) kıyafetler, kremler, öneriler, çok şey hazır aslında sizin için..
Mutluyuz, arabada – evde – uyurken hep 3 kişiyiz, evdeki bakışımız, havamız değişti: ) ve kendimden beklemediğim kadar rahatım sanırım, olumsuz ufak tefek şeyler dışında.. Önceden düşünsem şu an panik içinde gezinio olmam gerekirdi, nasıl yapıcaz, nasıl yetişecek, ne olacak diye..
Hazır olmak diye buna deniyor olmalı...

Bu hafta neler yaptık ? _Bolca temiz hava depoladık, güzel fotolar çektik, anneanneyi kuaföre götürdük (tabi ben sadece saçlarımı maşalattım, dipleri çıkan saçları boyatamadan:(  ), dayıya doğum günü hediyesi süper araba aldık, babaya biraz temizlik yaptırdık: ) Baba’nın dogum günü hediyesini de haftaya alıcaz ( Bu bir sır!) ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder