İsim:

Email: *

Mesaj: *

İsim:

Email: *

Mesaj: *

23 Şubat 2012 Perşembe

12. Hafta

12. Hafta
Kurşun Asker: )

Mide bulantılarımızın azaldığı ama bi türlü sonlanamadığı hafta..E azıcık canımız bişi istesin di mi, yok hiç ses yok..
En heyecanlı haftamız, çünkü küçük bi fasulye ( ya da nohut: ) ) den bambaşka, aslında minnacık olan ama eli olan, kolu olan, kocaman kafası olan, bacakları olan, pıtpıtpıt kalbi atan canımızı gördükkk!! O an paylaşılamaz, anlatılamaz sanırım..  Bulunduğumuz haftaya göre boyumuz, çok önemli olan ense ve burun ölçülerimiz ve diğer tüm oranlarımız uyumlu, sorunsuz..İçimiz çok rahat artık ama tabi bunları destekleyici, onaylayıcı bir de ikili testimiz var.. Testimizi yaptırdık ve sonucu da doktorumuzun gördükleri ile eşdeğerde çıktı, yani 20.000’de 1 çıktı..Bu sonuç 3 ve 4 ‘lü testleri es geçebileceğimiz anlamına geliyormuş ancak, bu ay sonu bakacağı ultrasonda Tansu Bey ufacık bişeyden şüphelenirse, 3’lü testi yapabileceğimizi söyledi, tabi bunları o zaman görüşeceğiz.
Israrla cinsiyeti öğrenmek istediğimi belirttim Tansu Bey’e ama ağzından bişi çıkmadı, gördüğümüz haldeee!!!: ) Şöyle ki, ultrasonda bakalım, gösterirse bi fikrimiz olur ama kesin değil dedi, bir baktık pat die gösterdi kendini paşa, erkeeek kesin dedim, hayır hayır kesin demeyelim dedi ama bence erkek, sosyal medyada duyurdum bile:p Gelecek ay daha net olacak tabi, yine de şimdiden telaş sardı beni, ne isim olacak diyee, bi sürü kız ismi arşivim vardı: ) ama erkek zor olacak sanki, konuyu babası ve dayıcıına devretmeyi düşünüyorum, tabi tam yetki vermemek kaydıyla: ) bi sunsunlar seçenekleri, ben seçeceğim, öhö öhö!
Bu hafta miniğimle birlikte çok yorulduk aslında, yılbaşı ve ertesi gün işe gidecek olmanın telaşıyla.. Bu hafta yarım gün tatil yaptık desem yeridir..Yılbaşında anneanneciiimizdeydik, e babacımızın da doğum günüydü ya, pastasını kesip hediyelerimizi verdiiiik: ) Bol bol çerez yedik, gerçi bir kadeh şarap içebilirsin demişti doktorumuz ama biz  yine de içmedik: )) Allah’ım ne kadar iradeliyiz:p
Genel olarak değişkendik bu hafta aslında..Tamam normalde de sulu gözlüyüz ama hala doğru düzgün beslenemeyince insanın canı sıkılıyor, geçsin bir an önce di mi artık.. Etrafta iyice yayılmaya başladı mutlu haberimiz,  insanlarla paylaşmak çokk keyifli.. Ay sonu kontrolunden sonra ufaktan alışverişlere başlayalım dioruz, en keyifli dönemlere adım atmak üzereyiz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder