İsim:

Email: *

Mesaj: *

İsim:

Email: *

Mesaj: *

23 Şubat 2012 Perşembe

15. Hafta

15. Hafta
Keşifler : )

Bu hafta az bulantılı ve sakin geçmekle birlikte, güzel ve keyifli bir hafta sonu ile bittiiii.. CNR’da Bebek Fuarı varmış diye duyup, atlayıp gittik, erken tabi bişiler satın almak için ama hani fikrimiz olur, fiyatlara bakarız düşüncesiyle gezelim dedik ki baya işe yaradı.. Hatıra olsun die Unibaby nin minik bi setini aldık: ) Müzik cd lerinden sonra satn aldığımız ufak şeylerin arasına koyduuk. Bazı broşürler, birkaç dergi, özellikle doğum fotografçılarının standlarında takılı kaldım. Hep aklımda olan ve muhakkak, ne olursa olsun yapmak istediğim birşey, en kalıcı en güzel hatıra, fotoğraf ! Fiyatlar biraz pahalı ama kesinlikle değer, aklımda biçtiğim fiyattan bile iyi geldi hatta, tabi Temmuz’a kadar değişir hem fiyatlar, hem bizim tercihimiz.. Aksilik olmazsa kaçırmayacağım fotoğraf paketlerini kısaca.
Bebek odalarına bakındık sonrasında, fiyatlar 3.000-4.000 arasıydı..Hatta aklımdaki oda takımını gördüm bile, belki üzerinde minik değişiklikler yapılabilir. Sadece kulpları değişebilen, sade hatta kırık beyaz bir takım aklımdaki, dolabı ve çekmeceleri geniş olan, ileride güzel bi yatağa dönüşebilen, kız olsa belki duvar kağıdı, tül , vs gibi aksesuarlarla rengarenk yapabilirdim odayı, hani kalıcı olmayan sonra değiştirilebilecek detaylarla.. Ama erkekse kesin, açık uçuk bir duvar boyası belki, sade tüller, apaydınlık bir odası olsun istiyorum. Bunların hepsi hiç yetişemeyecekmiş gibi geliyor tabi bana şu an, acelesi yok ama insan tam olsun ister herşey di mii...
Geçtiğimiz hafta Murat organik pazara gitmişti çünkü yaz kış deli domates ve badem hastası olan ben bari organik birşeyler yiyeyim diye. Acaba organik mi diye düşünmüyor değil insan, domatesler misss gibi kokuyordu gerçi. Neyse, bu hafta şirkette öğle yemeğinde bir arkadaşımızla tesadüfen gelişen bir muhabbet sonucu İpek Hn ‘ın Çiftliği’ni (www.ipekhanim.com ) keşfettik: ) Uzuuun uzun anlatmak istemiyorum, hatta henüz sipariş bile vermedik ama siteye girip etkileyici hikayesini muhakkak okuyun derim! Mail listesine dahil etmesi için kendisine mail atıyorsunuz, sonra haftalık listeleri paylaşıyor ve istediklerinizi sipariş verebiliyorsunuz. Ege’nin mis sebzeleri, doğal yumurtaları ve aklınıza gelebilecek birçok şey temiz ve güzel bir koli ile kapınıza geliyor. .
Deneyip göreceğiz bakalım: )

Haftasonu da minişii görmeye gideceğiz, yine heyecannnn, merak, bekleyişş...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder