İsim:

Email: *

Mesaj: *

İsim:

Email: *

Mesaj: *

27 Ocak 2013 Pazar

1 Yaş Doğum Günü Hikayesi - Kayra Okan Kayhan

İlknur Kayhan Anlatıyor;

Taşınma sebebiyle küçük aşkımın doğum gününü geç kıtlamak zorunda kaldık: ) Aslında anneannemizin evinde (12/10) aile arasında küçük bir kutlama yapmamıza rağmen, anne olarak bu durum içime sinmedi tabii ki. Ben de ilk doğumgünümüz için güzel bir oraganizasyon ayarladım.

Bu kalabalık organizasyon için yeni evimizin toplantı salonu gayet uygun oldu. Öncelikle davetliler için teknoloji kullanılarak sms aracılığıyla Kayra Okan’dan bir davet mesajı gönderdik. Gelen geri dönüşlere göre davetli sayısını da böylece tespit etmiş olduk.

Gelelim diğer hazırlıklara... Parti süsleri için halamızla birlikte Eminönü’yü tercih ettik. Çünkü bu iş için en uygun ve bol çeşit orada var. Balonlar, kapı süsleri, KAYNANA DİLİ, fenerler, mumlar.... Bir de misafirlerimize verilmek üzere babamıza ithafen renkli kurbağalar: ) Hepsini özenle ve zevkle seçtik. Bir de unutmadan partinin en göz alıcı iki erkeği olan baba-oğlu için bir örnek giyinsinler diye kırmızı pantolonlar, mavi gömlekler ve siyah papyonlar aldık: )

Pasta için iş arkadaşıma kocaman bir alkış lütfen ! Çünkü maharetli elleriyle, hem göze hem de damaklara layık süper bir pasta yaptı. Ellerine sağlık... Tarçınlı kurabiye, peynirli poğaca, cevizli kek babaannemizin de ellerine sağlık. Peynirli börek,makarna salatası, kısır anneanne ve anne ortak yapımıyla tamamlandı. Cevizli kurabiye ve diğer tuzlu kurabiyemiz Nurhayat teyzemizin hünerli ellerinden çıktı. Arpa şehriyeli salata da şimdi bebişini bekleyen kuzenimizin eşi Emel’den geldi. Herkesin emeğine sağlık,herşey çok güzel olmuştu.

Parti için Cumartesi gününü seçtik ki hazırlıklarımızı Cuma akşamından tamamlayalım diye.. Akşam babamızla birlikte toplantı salonunu Oğlumuz Kayra Okan için süsledik, müzik için ses sitemi de hazır... Artık parti için geri sayım başlasınnnn.

Sabah geri kalan hazırlıklar için erkenden kalktık, oğluşa güzel bir kahvaltı yaptırdık ve kuaföre gittik. Hava muhalefeti nedeniyle saçlarım bozuldu fakat kuzenim Ruya yardımıyla tekrar elden geçirildi: )
Bu arada da yavaş yavaş misafirlerimiz gelmeye başladı..

Oğlum ve babası misafirleri karşılamak için toplantı salonuna indikleri anda içerideki süsleri gören Kayra Okan her zamanki şaşkınlık nidasıyla (AYYYYYY) ortalıkta koşturmaya başladı. Eeee tabi herşey onun için, dilediği kadar koşup oynayabilir, terleyebilir ve hatta kudurabilir. Bugün onun günü....

50 kişilik misafir kadromuz eksiksiz olarak davetimize iştirak ettiler. Babamızla birlikte pastamızı kestik, mamalarımızı yedik hediyelerimizi açtık, arkadaşlarımızla oynadık. Eee tabi yorgun düştük, neredeyse pasta kesilirken uyuyacaktık : ) Biraz şekerleme yaptıktan sonra Melisko ve Simay’la fotoğraflar çektirdik. Fotoğraflarda da görüldüğü üzere annelerin kucağında keyfimiz gayet yerindeydi: ) Artık misafirlerimizi uğurlama vakti gelmişti. Bizimle birlikte oldukları için hepsine tek tek teşekkür ediyoruz.



Ayrıca ilk doğumgünümüzün hikayesini paylaşma fırsatı veren Mürvet teyzemize teşekkür ederiz; )



İlknur ÖZKAPTAN KAYHAN

2 yorum:

  1. birlikte sağlıklı mutlu nice yaşlara inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. nice güzel yaşlarınız olsun hep birlikte :) minik bir adam olmuş maaşallah :)

    YanıtlaSil