İsim:

Email: *

Mesaj: *

İsim:

Email: *

Mesaj: *

11 Şubat 2013 Pazartesi

Melis'in Doğum Haritası :)

Gökyüzüyle pek haşır neşir olan, gezegenleri yakından takip eden: ) tanıştığı kişilerin önce burcunu sorgulayan, Rezzan'cığının (Üniversite'deki cannn dost, arkadaş, abla, vesair..) engin bilgileri ile kendini geliştiren: ), tam bir Balık, e yükseleni de Yengeç olan ben, Melis'in doğum haritasını burda yayınlamazsam olmaz değil mi ? 

Balık'ın en iyi anlaştığı burçtur Yengeç, çok istemiştim denk geldi, benim kuzucuğum da Yengeç oluverdi, dolayısıyle Aşk'ımız daha büyük;)




Güneş Burcu: Yengeç
  • Duyarlı hassas ve kırılgandır , ilgi ve şefkat bekler, çabuk kırılır ve alınır. Tartışmanın olduğu ortamda rahat edemez.
  • Kendisini duygusal anlamda güvencede hissedebileceği bir ortam yaratma güdüsündedir. Diğer insanlarla ilgilenme ve onları koruma arzusundadır.
  • Sudan hoşlanır, denize ilgi duyar.
  • Olaylarla tek başına yüzleşmekte zorlanacaktır. En zorlandığı şeylerden biri, aileden yoksunluktur. Aile kökleri çok önemlidir. Geçmişten gelen şeylere de büyük değer verilir.
  • Evini, rahatını ve huzurunu çok sever. Dışarıda olmaktan çok, evde, yakın çevrede ve sevdikleriyle vakit geçirmek ister. Evinden taşınmış veya çevre değişikliği yapmış olsa da, eski oturduğu yeri ve çevresini hiç unutmaz.
  • Ebeveynlerine bağlıdır. Onlara değer verir. Ailenin önemini hiçbir zaman unutmaz. Eğer eşi ebeveynlerine aynı önemi vermezse, sırf bu yüzden bile onunla geçinmesi zorlaşacaktır.
Yükselen Burcu: Terazi

Hayattaki öncelikli amacı, denge yaratabilmek ve hareket özgürlüğü kazanmaktır. 

Sosyal becerileri çok gelişmiştir. Dışarıda vakit geçirmekten hoşlanır. 

Güçlü bir adalet duygusu vardır, haksızlıktan hoşlanmaz. 

Cana yakın uyumlu ve kibardır. Ancak Mars’ın yükseleninde bulunması onu bazen tepkisel yapabilir . Haksızlıktan çok rahatsız olur. Hatta bunun için mücadele edebilir. 

Marsın 9.evdeki jupiterler acısı onun hukuk alanında da çok başarılı olabileceği hatta bu alanda eğitim alma olasılığını akla getiriyor. Yükselen yöneticisi Venüs’ün de orada bulunması bunu kuvvetlendiriyor. 

Iyi bir yüksek öğrenim alabilir, hayatında eğitim öğrenim çok önemli olabilir. Diğer kültürler ve uzak ülkeler ilgisini çekecektir. Hatta orada eğitim alma ve yaşama olasılığı da var. ( Eğer güney ay düğümü bunu engellemezse..)

Genel olarak şanslı olacaktır. Refah ve para pul konularında talihli olabilir. Venüs in ikizlerde olması ilişkilerinde mantıklı olabileceğini akla getiriyor. 

Yine Ay ile olan üçgeni annesi tarafından çok sevildiğini göstermekte (Bunu biliyoruz:) )

Ay Burcu: Kova  

Mantıklı, bazen mesafeli , arkadaşlıklarına önem veren özgürlüğüne düşkün. Zaten haritasında genel olarak hava elementi ağırlıkta. 

İletişim, bilgi alışverisi, sosyallik ve özgürlük temaları aktif. Toprak elementi ise en düşük,  bu da plan ve projelerini hayata geçirirken zorlanabileceğini, organize olmakta bazen zayıf kalabileceğini gösteriyor.

Güneş’in Yengeç burcunda 10.evdeki yerleşimi , mesleğine otorite ve merkezde olmayı isteyen bir yapı getirebilir. 

Yiyecek, içecek, besleme, koruma, bakma, muhafaza etme , para biriktirme gibi işler onun için uygun olabilir ve bu pozisyonda bir yere de gelebilir. Işine arkadaşlıklarında ve çeşitli gruplardan destek alabilir. Ya da onlarla ilgisi olabilir .

Neptünün 6.evde olması, alkol sigara ve ilaçlara karşı bünyenin hassas olabileceğini ve dış etkilere çok açık olabileceğini gösteriyor. Alerjik reaksiyonlar olabilir.  

Ayaklar, tırnaklar bağışıklık sistemi hassastır. Başkalarına karşı çok fedakar ( özellikle yanında , hizmetinde çalışanlara karşı )

Güçlü bir servis ve başkalarına hizmet etme yeteneği ve iç güdüsü vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder