İsim:

Email: *

Mesaj: *

İsim:

Email: *

Mesaj: *

15 Kasım 2015 Pazar

Koru İstanbul

Zaman zaman size gidip memnun kaldığımız ve çocukla da gidilebilecek mekanlardan bahsediyorum. Bu haftasonu gittiğimiz Koru İstanbul'un da ilginizi çekeceğini düşünüyorum.




Harika bir boğaz manzarası ile Kuruçeşme-Ortaköy arasında konumlandırılmış, kapalı ve açık alanları mevcut. Özellikle Kaptan Köşkü'nden eşsiz manzarasını görmelisiniz. Kahvaltı dışında, grup yemekleri, düğün, doğum günü organizasyonları için de tercih edilebilir bir mekan. Açıkcası Melis'in doğum gününde mekan arayışındayken bu mekandan haberim olmamasına üzüldüm:(



Kahvaltınızı yaptıktan sonra siz bahçesinde kahvenizi içerken, hemen görebileceğiniz mesafedeki oyun alanında çocuğunuz eğlenebilir. Böyle mekanlara bayılıyorum, her segmente hitap eden, çocuklu aileleri de düşünen..





Kahvaltı menüsünde herşeyi düşünmüşler, normalde farklı mekanların ekstra olarak menüye dahil ettiği şeyler, burada normal menüye dahil. Kaliteli, lezzetli, sıcacık, taptaze her biri. Çayınızın son yudumunu içip, bardağı bırakmanıza fırsat vermeyen ilgili garsonlar çevrenizde.






















Hatta bebek parkına da o kadar yakın ki, kahvaltı sonrası kendinizi sahilde bir yürüyüş sonrası Bebek Parkı'na atabilirsiniz:)





İletişim: Adres: Muallim Naci Cad. No: 93/1 Kuruçeşme İstanbul Tel: +90 212 257 50 80 / +90 212 358 10 30 Fax: +90 212 358 10 29 e-Posta: info@koruistanbul.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder