İsim:

Email: *

Mesaj: *

İsim:

Email: *

Mesaj: *

28 Nisan 2015 Salı

23 Nisan !

23 Nisan.. Çocuk Bayramı..
İçimde bir sevinç, geçmişe yönelik bir burukluk, özlem gibi değişik şeyler dolanıverir hep..
Benim için Barış Manço'nun güzel şarkıları, her yıl şiir okumak, bandoları izlemek demek 23 Nisan.. 

Tabi şimdilerde, Melis'le coşkumuz 2 katına çıktı, uzun süre öncesinden 23 Nisan gelecek şunu yapacağız, şuraya gideceğiz diye konuştuk durduk hep, o da hergün soruyordu "Anne 23 Nisan neden gelmedi" diye:) Hatta o gün gittiğimiz etkinliklerden çıkınca, "23 Nisan'ı göremiyorum anne, gelmedi mi" diyip durdu:) Eve dönüş yolunda babasına nolur geri dön diyerek, ağladı bile.. Bizim için artık eve dönüş yolundaki ağlama krizleri normal bir süreç.. Hanımefendi eve girmek istemiyor!

Etkinliklerin çoğu tabi 5 yaş üzerine uygundu, bizim için ancak mini atölyeler vardı. Önce Çilekli Tesislerine uğradık geçen yılki gibi, ama hava sebebiyle iptal olmuş, geri döndük. 
Zorlu Center'da takip edenler bilir, keyifli etkinlikler oluyor, haydi gidelim dedik ve iyi ki gitmişiz, bandolar harikaydı, Melis diplerindeydi, ellerini tutmaya çalışıyordu:) Bayılıyor kuklalara, hemen onu kucaklarına alsınlar istiyor:)

26 Nisan Pazar günü ise Life Park'ta Minişenlik vardı, Okyanus Kolejlerinin düzenlediği.. 
Hava güzeldi, standlar, kuklalar, etkinlikler, konserler, bandolar.. Güzel bir kalabalık vardı, herkes kafasına göre çocuklarıyla eğleniyordu. Biz Hassas Anne'nin standından ayrılmadık:) Ece Hn. ile bu organizasyon vesilesiyle de tanışmış olduk. Duymuşsunuzdur Zekeriyaköy'deki Etkinlik Merkez'lerini.. En kısa sürede gitmek istiyoruz. Özellikle stanttaki kinetic kumlar ilgi alanımızdı, mutlaka edinin derim, evde de yapılabilecek harika bir aktivite bence.

Etkinlik Calliou konseri, bando gösterileri, Tiyatro Alkış'ın oyunlarıyla devam etti. Sonrasında Life Park yakınındaki Korupark'a attık kendimizi uçurtma uçurmaya.. Burayı da şiddetle tavsiye ediyorum, koca bir yeşillik alan, açık ve kapalı oyun parklarıyla çocukla gidip çok yorulmayacağınız bir mekan.

Günümüzden fotolar;














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder