İsim:

Email: *

Mesaj: *

İsim:

Email: *

Mesaj: *

27 Ocak 2015 Salı

Rainbow Parti ve Oyun Evi


Haftasonu keşfettiğimiz ve inanılmaz keyif aldığımız bu mekandan sizlere bahsetmesem olmaz :)

Çocuklarınız oyun odalarında eğlenirken, ister rahat rahat kahvaltı yapabileceğiniz, ister birşeyler içerek muhabbet edebileceğiniz bir mekan Rainbow.

                                          

Hijyenin önemli olduğu ve konuklara maximum ilgi gösterilen bu mekanda çocuklarınız için özel gün partileri düzenleyebilirsiniz. Her yaş grubuna uygun oyun odaları ve aktivite odaları mevcut.

Ayrıca Bahar Hn. oyun grupları için de yardımcı olacaktır. Haftada birkaç gün belli saatlerde çocuğunuz için burada vakit geçirmek eminim çok faydalı ve eğlenceli olacaktır.

Göktürk Merkez Mah. sakin bir sokakta yer alıyor, önünde kocaman bir park var. Ulaşımı çok rahat, zaten gitmeden Bahar Hn.ı ararsanız, tarifiyle bulmamanız mümkün değil:)

Özetle biz çok sevdik, fırsat buldukça oradayız, sadece kış için düşünmeyin, yazın da çocukların vakit geçirebilecekleri bir bahçesi de var, tabi ki sizler için de geniş bir balkon..

Yukarda kahvaltımızı yaparken, aşağıda hepbirlikte söyledikleri şarkıları dinlemek harikaydı. Mekanda çocukları izleyebileceğiniz bir kamera da var ama inanın ilk başlarda şöyle ne yapıyorlar diye bakıyor sonra unutuyorsunuz, Bahar Hn. inanılmaz ilgileniyor kuzularla.

İşine özen gösterdiği, keyif aldığı çok belli, bu güzel gün için eşi ve Melis'in "abi nerdee" diye sürekli çağırdığı sevimli oğluyla birlikte Bahar Hn.'a tekrar çok teşekkür ediyorum.

Faaliyer Alanları;
Doğum Günü Partileri
Saatlik Oyun Alanı Kullanımı
Oyun Grupları
Özel Gün Partileri
Haftasonu Kahvaltısı
Mekan Kiralama
Aktiviteler (Dans, yoga, atölye çalışmaları vs).

İletişim:
0212 - 322 85 29
0535 - 414 45 50

www.rainbowoyunevi.com
Facebook : Rainbow Parti ve Oyun Evi Göktürk
Instagram : rainbowpartigokturk

Buyrun mekandan ve 25 Ocak gününden kareler;

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder