İsim:

Email: *

Mesaj: *

İsim:

Email: *

Mesaj: *

3 Nisan 2013 Çarşamba

Oto Koltuğu

Melis artık pusette epeyce sıkılıyor.. Daha haraketli olması dolayısıyle hiç keyif almıyor.. 
Ayrıca pusetin taşıma kapasitesi 9 kg. olduğu için de artık oto koltuğu alma vaktimiz çoktan gelmişti. Alana kadar kucağımızda oturdu, içim hiç rahat değildi tabi, bu durum hiç güvenli değil..
Çevremdeki arkadaşlarımdan fikir aldığımda genelde herkes farklı markaları kullanıyor ve memnunlar. 

Biz de daha çok araştırmadan gidip, E-Bebek'ten Römer King Plus Oto Koltuğu'nu aldık. Seçeneklere baktığımızda oturma koltuğu diğer markalara göre yüksek olduğundan daha mantıklı geldi.

Uyku zamanında hafif arkaya doğru yatma ayarı var. İsofixli yani, koltuğa direk monte edilebiliyor. Kemerli olanları da var ama onları sabitleyemiyorsunuz, tercihe kalmış aslında. Biz sabitlensin istedik. Renk olarak çok açık olmayan, siyah da olmayan lacivert ile mor arası aşağıdaki rengi tercih ettik. Kumaşı terlemeyi en aza indirgeyen ve leke tutmayan kumaş cinsinden, ayrıca çıkarılıp yıkanabiliyor da. Taşıma kapasitesi 9-18 kg. olanını tercih ettik, 9-36 kg. olanlar küçük bebekler için çok konforlu değilmiş, bir arkadaşım almıştı, bebek daha aşağıda kalıyor ve oturma pozisyonu açısından da rahat etmiyormuş.

Birçok çarpışma testinde birincilik almış.. Daha detaylı özelliklere internetten ulaşabilirsiniz.



İçimiz daha rahat artık yolculuk esnasında. Melis de etrafa bakarak uslu uslu oturuyor: ) Uzun yolculuklarda sıkılıyor tabi, müziklerini açarak eğlendiriyoruz kendisini ya da dikkatini dağıtarak: ) Uyuma pozisyonu açısından da rahat. 



Keyifli ve güvenli yolculuklar geçirmeniz dileğiyle : )



2 yorum:

  1. güle güle hep iyi yolculuklarda kullansın :)
    benim de tercihim Römer olmuştu çok memnunum
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler, biz de memnunuz şimdilik: )
    Defne ve Derin'e sevgiler, öpücüklerrr

    YanıtlaSil