İsim:

Email: *

Mesaj: *

İsim:

Email: *

Mesaj: *

15 Mayıs 2012 Salı

31. Hafta


31. Hafta


Akşam erken saatlerde uykuya dalan ben, artık o kadar uykucu pozisyonda dolaşmıyorum. Erkenden uykum gelmiyor, sadece akşamları ağır hissediyorum kendimi, sabah uyandığımdan çok daha fazla. Melis Hn.ın tekmeleri de şiddetlenmeye başladığı için arada zıplatıyor beni yerimden, şikayet gibi algılama kızım ama hani diyorum sağ yanıma baskı yapmaktan vazgeçip azıcık anneni düşünsen:p  Bu enerjiyle sanki vaktinden önce gelecekmiş gibi geliyor bana, belki alakası yok ama içimde hep böyle bir his var, sürpriz bir tarihte gelecekmiş gibi.. Sanırım herkeste aynı his doğuyor! Hep tekrarlıyorum ki, hayırlı zamanda, hayırlısı ile gelsin miniğimiz, benimki sadece bir his..

Haftaiçi sakin geçmekle birlikte, şirketimizin her yıl yaptığı organizasyona katıldık Melis’imle:) Kısa bir süre kalabildim, akşam kuzenimin düğünü olduğu için, bu yüzden Gala’yı da kaçırdık, Kenan Doğulu konseri vardı, pek bayılmadığım için şahsına çok üzgün değilim:) Meliscim kına gecesi, düğün derken bu hafta epey gürültüye maruz kaldı.. Babasıyla acaba zararlı mıdır uzun süre bu kadar gürültülü ortamda kalmak gibi komik kuruntulara kapılmadık değil.. Yine de oynadık bol bol:)tabi ki çok hoplayıp zıplamadan. Yeni çiftimize mutluluklar dileyerek aşağıda birkaç foto paylaşıyoruz;)

Bu teyzelerden nedir bizim çektiğimiz yaaa..Haftasonu karşılaştığım kişiler arasında abartmıyorum 10 kişi ‘Erkeğe benziyor karnın’ dedi yine, hani çok mu takılıyorsun desinler diyeceksiniz ama derdim erkek-kız olması olamaz muhakkak, e artık sona yaklaşıyoruz bebek süsleri, halısı tülü vs.si, e psikolojik hazırlığı derken çok şey tamamlanmaya başlıyor ve insanlar böyle diyince evet bu konudan etkileniyorum, bundan öte kızıyorum elimde olmadan.. Arkadaşlarım, ailem ve ben sıkıldık artık bu söylemden, o derece yani:) Acaba başka bir doktora gitmeli miyim ? Tansu Bey, artık sormayın çocuklar, detaylı ultrason yalan söylemez dese bile? Bilemedim yani, hayırlısı:)

Bir de felaket tellaları var, işte bunlara da napıyoruz hep birlikte gülüyoruuuz:) Bildim bileli anlam verememişimdir hamile bi insana neden kötü ya da onu etkileyebilecek şeyler anlatılır diye, bazı mantıklar aman haberi olsun bilsin diye düşünüyor ama bilmiyor ki bilinçaltında yer eder, üzülür, heyecanlanır farkında olmadan vs diye, düşüncesiz diyoruz bunlara:) Ben de bu dönemde karşılaşmıyorum değil, mesela erkek diyenler konusunda hassas olduğumu bile bile, “bizim bilmemnenin kızı var ya onlar da öle biliodu, herşeyi almışlar, sonra erkek doğdu” diye anlatan teyzeler, “bizim arkadaşın bebeğine son aya doğru öldü demişler alacaklarmış, sonra başka doktora gittiler ikiz çıktı hahaha” diyen etraftaki değişik insanlar, “hiç kilo almadın sen çocuk cılız olacak” diyen densizler:), sabahın kör vakti uykulu bir şekilde uzun bir asansör yolculuğu yaşayarak yerine ulaşmaya çalışan hamile insana, sırf muhabbet olsun diye “yüzün ödem yapmaya başladı galiba, ayakların mı şişti senin” diyen sıfat bulamadığım ofisteki ahaliler:) acaba hamileyiz ondan olabilir mi? İşin özeti; daha yaz yaz bitiremem, insan yaşayınca anlıyor, gerçi ben çevremde de görüyordum da konuyu uzatmayayım hadi:) Sanırım bu konuda, kötü bişiler anlatanların iyi niyetli olamayacağı ya da düşüncesiz olduğu yönünde beynimde bişiler oluşmuş ki, huzursuz olmuyorum...

Ayrıca bu Pazar her ne kadar düğünde geçirmiş olsam da, ilk anneler günümdü:) Kutlayan ince kişilere teşekkür ederiz;) Tabi ki kocimiğin güzel hediyelerine de, mucks! Ve benim eşsiz, canım annem; hiçbir söylediğim ifade edemez hislerimi, karşılığı olamaz fedakarlıklarının.. Seni Çok Seviyorum, eksilme, hep yanımızda ol, sev..

Gelecek haftanın başında SSK’dan çalışabilir raporu alıp, şirkete vermem gerekecek. Melis’in eşyalarını da yavaş yavaş yıkamaya başlıyorum, haftaiçi yerleştireceğiz. Sonra da kalan eksikleri tamamlayıp, hastane çantamı bir kenara koymayı planlıyorum:) Şimdiden hazırla dursun diyenler var, belli olmaz tabi ama bana erken geliyor, haziran ortasına doğru hazırlasam da olur sanki...

Takvim daralıyor, heyecan ara ara kendini gösteriyor, kalan günlerim huzurla geçsin ve yolunda gitsin herşey diye dua etmeye devam;)









9 yorum:

  1. allah hayirlarla kurtarsin insallah :))

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir hamişsin, az kalmış, hatırladım şimdi o günleri.Blogger anneyim canım takipteyim , beklerim bloguma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler:)evet günler azaldı, hayırlısıyla gelecek inş..
      takibe aldım;)

      Sil
  3. canım bune güzelliik böyle.gördüğüm en güzel hamilelerdensinn.tebrik ediyorm cinsiyeti belli mi.buara beni talip ediyormusun tatlım.
    http://kelebekkizim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. etmez miyim, çok beğeniyorum bloğunu:) mevlit fidelerine bayıldım hatta bi kenara not aldım ilerde lazım olur diye:)

    çok teşekkür ederim bu arada, cinsiyet kız, bi yanılma sürpriz olmazsa:)

    YanıtlaSil
  5. canımm seni yeni tanıdım ve iki gündür seni okuyorum..tek kelimeyle bayıldım sanaa..çok tatlı çok güzel bir annesin..bende önümüzdeki ay hamile kalma planları içerisindeyim inşaallah.her yaşadıgını yazarsan banada çok yardımın dokunacak.merakla bekliyorum yazılarını..bu arada ibrahim bey için randevu alıcam bende.tam iyi bir doktor arıyorum derken sayende ibrahim beyi gördüm.inşaallah herşey hayırlı ve güzel olur senin içinde...kalp kalp

    YanıtlaSil
  6. Çok sevimdim bunaaaa:) benim de amacım, miniğimize hatıra kalmasının yanında aynı yollardan geçecek olanlara biraz yardımcı da olabilmek aslında. Çünkü insanın gerçekten ihtiyacı oluyor birilerinin tavsiyelerine.. Umarım planlar olumlu sonuçlanır:) Elimde detaylı listeler var, paylaşırım;)

    YanıtlaSil
  7. çok sevindim..nasıl destekçi gördüm şuan seni kendime.içim çok rahatladı.her şekilde paylaşımlarını merakla okuyorum..bana tavsiyelerin olursa ki buna minattar kalırım,mailimdende ulaşabilirsin..yeni yazılarını heyecanla bekliyorum.öperim çok sevgiler

    YanıtlaSil