İsim:

Email: *

Mesaj: *

İsim:

Email: *

Mesaj: *

19 Ekim 2015 Pazartesi

Melis 3 Yaşında !

Gecikmeli bir doğum günü yazısı..

Tıpkı kutlamasında olduğu gibi.. Bazı talihsiz durumlardan dolayı 3. Kez ertelenen doğum günümüzü 5 Eylül’de yani tam 2 ay sonra yine tüm sevdiklerimiz ile kutladık. Birşeyi ertelememek lazım diye boşa demiyorlar:)  Neyse ki, öncesinde az biraz hevesimiz kaçsa da, içimize sinen bir gün oldu. Melis’i çok heveslendirmemiş olsaydık, aslında iptal edecektik ancak daha bu yaşta kursağında birşeyler kalmasın istedik:) O gün, bugündür, eğer seveceği bir aktivite yapacaksak ya da bir yere gideceksek, yollara düşmeden aklına düşürmüyorum:)

Gelelim bu özel günümüze, mekan konusunda geçen yıl memnun kaldığımız yer ile de bazı zamanlama sorunları vs konuları olunca, mekanı değiştirmeye karar verdim, ani bir şekilde. Fena da olmadı hani, daha geniş bir mekandı, bahçesine herkes sığabildi.





Sabah kahvaltısıyla başlayan günün konsepti tabi ki kaçınılmaz Prenses Sofia olduu:) Ki ben Çilek Kız olmasını isterken, bir önceki yazıdan da anlaşılacağı üzere, Melis kafasına takmıştı bir kere! Böyle konsept kıyafetlerini sevmiyorum, kalitesiz geliyor gözüme açıkcası. Önceden de araştırdığım Ella Tasarım’a tüm ölçüleri ve nasıl birşey istediğimi anlatınca, karşıma şaşırtıcı derecede güzel bir minik prenses elbisesi geldi. Şaşırdım, çünkü varolan bir modeli değil, karma birşey istemiştim, ölçüleri kendimiz vermiştik, ve 1 ay önce sipariş verdim ve ne zaman geleceğini unuttum bile. Zehra Hn’ın ellerine sağlık, görsellerde görünen kalitenin fazlasını yansıtmış..



Süs püs olaylarını yine ben hallettim, Sofia görsellerinden faydalanarak.. (İsteyenler mail atarsa, görselleri paylaşabilirim).  Baskı kısmında yine Acıbadem Copy Center hızlıca yardımcı oldu.



Defalarca ertelememe rağmen, Palyaço ablamız Ela da yanımızdaydı, gelmese, yani o gelmese üzülürdüm, önceden birkaç doğum günü partisinden tanışıyoruz ve Melis illa ki kız palyaço olsun diyince:) düştük Ela’nın peşine:)

Benimle önceden birkaç kez kuaföre geldiği için Melis hanım:) o gün sanki yıllardır kuaföre gidermiş edasıyla oturdu koltuğa, incecik saçlarına o minik tacı tutturacak diye kuaför epey uğraştı tabi:) Sanki gelin hazırlıyor gibiydik, komikti bu aşama benim için doğrusu..

Günün en önemli ve benim için en kıymetli kısmı, pastamız. Benim yüreği, emeği, kendi, ruhu, kahkahası güzel dostum Nesrin teyzemiz elleriyle yaptı, evet hem de her detayını.. Ona ne kadar teşekkür etsem ve gerçekten ne yapsam hakkını ödeyemem, sadece o gündeğil, her zaman benim pıtırcığımın öz teyzesi kıvamında. Sen hep ol yanımızda, heyecanla beklediğimiz, içinde büyüyen fındığımızla hem deee ! ;) Tabi nazik eşi Eyüp amcamızı da atlayamam, haftalar öncesinden en güzel pasta malzemelerini almak için koşturması, konfetiler patlatarak Melis'imin yüzünde güller açmasına sebep olması çok çok kıymetli, iyi ki varsınız!



Minik prensesim büyümeye devam ediyor, ilk heyecanlarımız, beklentilerimiz yerini keyifli paylaşımlara bıraktı, sohbet edebilmek, birlikte uyumak, artık daha güzel aktiviteler yapabilmek o kadar güzel ki..  Zor ama bu harika his için herşeye değiyor, yorgunluktan ölüyorsunuz, sinirden çatlıyorsunuz ama unutuyorsunuz, yapmayacağım dediklerinizi defalarca yapıyorsunuz, düşünün nasıl garip bir bağ. Bu bloğu ilk açtığım zamanları okuyorum nasıl tazecikmişiz, hislerimiz, yaşadıklarımız, gün geçtikçe anlamlı hale geliyor burada biriktirdiklerim, harika bir hatıra olacak, mutluyum.

E buyrun biraz günün özeti ;)






















1 yorum:

  1. nice kutlamlarımız olsun... mutlu,renkli,huzurlu hikayelerimizle beraberce büyüyebilmek ümidiyle...

    YanıtlaSil