İsim:

Email: *

Mesaj: *

İsim:

Email: *

Mesaj: *

10 Mart 2014 Pazartesi

Kidz Mondo

Trump Towers'taki çocuk katını bilmeyen yoktur sanırım.. Kidz Mondo da bu alanda..
Bilmeyenler için deneyimlerimizi paylaşayım dedim ki, bu soğuk havalarda kuzucukları eğlendirmek için aklınızda mekan seçeneği olsun.



Burası çocuklar için gerçek bir şehir konseptinde tasarlanmış. Merak ettikleri tüm meslek grupları ile ilgili aktivitelere katılabiliyorlar. Tabi eğitimli bir kadro var bu şehirde. Çalıştıkları meslek gruplarına göre para kazanıp, harcayabiliyorlar. İnternet sitesine bakarsanız kafanızda daha net şekillenebilir. 

Yukarıda belirttiğim aktiviteler 4-14 yaş grubu için geçerli.

Diğer gruplar yani 0-1, 2-4 gibi yaş grubuna dahil olanlara da onlara uygun aktiviteler var. Bir ebeveyn ile katılabiliyorlar. Bizim yaş grubumuza hitap eden alanda, oyun hamurları, oyuncaklar, aktivite gereçleri, boyalarla vakit geçirip, eğlenebiliyorlar.

Bu alanların dışında, çocuk katına girişte tırtıl ve yine eğlenecekleri birçok araç var. Biz en çok, en son alanda Cafe Nero'nun karşısında yer alan bölümü sevdik. Burada da balonlarla oynayabilecekleri geniş bir alan, top oyunları, top havuzu, aktivite masaları vs. var. Epey uzun vakit geçirdik ve biz bile çok eğlendik: )

Trump Towers'ın bu katını hep gezerdik ancak son alandaki bölümü yeni keşfettik: ) Bolca jeton almalısınız, baştan belirteyim..

Dönüşte yine bir tırtıl macerası yaşadık, tırtıl durunca Melis kıyameti koparıyor, birkaç kez binmeden dönmüyoruz, en sonunda da ağlayarak çıkıyoruz, kendisine getirene kadar baya maymunluk yapmamız gerekiyor: )

Haftaiçi kısa süreli vakit geçirince, haftasonu insan nasıl vakit birlikte vakit geçireceğini, nasıl enerjisini boşaltmasına yardımcı olacağını şaşırıyor insan, bu soğuk kış günlerinde. Kapalı alanlar maalesef hep hastalık riski taşıyor, en son ağır hasta olduğunda bu ortamlara sokmayacağım demiştim, ama evde var bu risk hep, olacağı varsa olur mantığıyla atıyoruz kendimizi, yapacak birşey yok. Yaz gelse de yeşillik, deniz, güneş, bi eğlense kuzucuklar, değil mi..














2 yorum:

  1. bize uzak kalıyor Trump ama arada gidiyoruz, kidz mondo ya ise hiç uğramamıştık, bir ara gidelim :) hatta bu pazar olabilir belkide :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de gidin mutlaka, Pazar sabah hava kötü olursa biz de yine orda olabiliriz: )
      Sevgiler.

      Sil