İsim:

Email: *

Mesaj: *

İsim:

Email: *

Mesaj: *

10 Temmuz 2013 Çarşamba

Deniz Ürünlerimiz

Havuz;

Malum Bodrum denizi, soğuk olur düşüncesiyle yanımızda havuz götürmek şart diye düşündük. Çok araştırmadım aslında. Üzerinde güneşten koruyucu tentesi olsa, orta boyutlarda olsa yeterliydi, havuz sonuçta, olağanüstü ne özelliği olabilir değil mi : ) Joker'den alabilirsiniz, fiyatı da çok yüksek değil.


Bebek Alıştırma Simidi;

Denize girerse bizim kollarımızda güvende olamayacağına göre, bir simit almalıyız dedik, ama kilosuna da uygun olmalı derken, aşağıda gördüğünüz simidi aldık ama hiç kullanmadık :) Fakat tatilde kullananları gördüm, sürekli ve sağlam tutmanız lazım, sanki çok hafif birşey..




Swimtrainer;

Bebeğin dengesinin bozulmasına izin vermeyecek kadar sağlam bir simit, abartıp bebeği içine koyun siz yüzmeye devam edin bile diyebilirim. Bebeğinizi karnının üzerine doğru 45 derecelik bir açı ile yatırıyorsunuz. Bacaklarını yüzer gibi haraket ettirebiliyor. 8-18 kg sınırı var. Kafasından geçirip çıtçıtladığınız kısımlar bebeği sabitliyor. Bence süper bir simit. Hatta buradan nasıl kullanıldığını da izleyebilirsiniz.




Tabi ki önemli bir detay, bunların hepsini şişirebilmek için yanınızda pompa götürmeyi aman unutmayın, kendisi bizim sağkolumuzdu: )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder